KosaradBezárás

A bevásárlókosara jelenleg üres.

Bejelentkezés Bezárás

Fizetés és biztonság

Elvileg nem vállaljuk a kártyaszámok tárolását azon túlmenően, ami a terhelési, törlési és hitelkérdések hatékony kezeléséhez szükséges.

 

Annak érdekében, hogy legközelebb könnyebben vásárolhasson nálunk, amikor a pénztárnál fizet, kiválaszthatja, hogy a kártyaadatait biztonságosan tároljuk-e nálunk. Fontos, hogy a tranzakció befejezése után jelentkezzen ki ügyfélfiókjából.
Ön felelős azért, hogy felhasználónevét és jelszavát ne ossza meg másokkal.
A fizetés lebonyolításához továbbítjuk az Ön adatait a Shopify Payments nevű fizetési szolgáltatónak. Az információkat biztonságos és védett módon tárolják, és PCI Level 1 tanúsítvánnyal rendelkeznek. 

 

A Shopify Payments elfogadja a legnépszerűbb fizetési kártyákat: VISA, MasterCard, AmericanExpress, Apple Pay és nem utolsósorban Google Pay.

 

Adja meg a kártyaszámot és a kártya lejárati dátumát, valamint a kártya CVV2/CVC kódját. A pénzt közvetlenül az Ön számlájáról vonják le, amikor Ön engedélyezi a tranzakciót. Minden tranzakciós információ SSL (Secure Sockets Layer) protokollon keresztül kerül elküldésre, és titkosított, azaz nagyon biztonságos. Ha bármilyen problémája van a fizetéssel kapcsolatban, kérjük, forduljon a VortexVR ügyfélszolgálatához.


A PayPal-on keresztül is fizethet, amely egy globális biztonságos fizetési megoldás.