KosaradBezárás

A bevásárlókosara jelenleg üres.

Bejelentkezés Bezárás

FAQ

Érdeklődik: OCULUS LINK KÁBEL 5m |USB-A| egészen OCULUS QUEST 1/2

Kérdés a jel minőségével kapcsolatban:

Jó napot.
Szeretném megvenni ezt a kábelt, de vannak kétségeim. Elég az Oculus Rift alkalmazást használni az Oculus Quest szemüvegen, vagy kell még egy kábel erősítővel? Észrevettem, hogy vannak készletek az Amazonon. Azt nem tudom, hogy ezek elsősorban a kábel meghosszabbításáról vagy a jel erősítéséről szólnak.
És ha a kábel önmagában is működik - kipróbáltad, hogy a 3 m/5 m hosszúság hogyan befolyásolja a jelerősséget?
Válaszát előre is köszönöm.

Üdvözlet
Luke P.

Válaszunk:

Szia
Nagyon jó kérdések. Vannak, akik szkeptikusak, de úgy működik, mint az eredeti kábel, vagy még jobban. Fontos, hogy az alaplap a kábelen keresztül adjon elegendő áramot, az esetek 1-2%-ában néha előfordulhatnak kisebb problémák, és akkor már csak az aktív hub alá kell bekötni a kábelt.
A kábeleket, amelyekről beszél, egy második kábellel együtt is értékesítik, amely reprodukálja a jelet. Ez a kábel ezután meghosszabbítható, hogy jobb jelet biztosítson. A jövőben akár 8 méteres kábeleink is lesznek erősített és javított jellel, a kábelben már chippel, de ez még gyártás alatt áll.
Erősen ajánljuk kábelünket, és ha probléma adódna, ingyenes visszatérítést kínálunk, de amint már említettük, azért vagyunk itt, hogy segítsünk, és biztosak vagyunk benne, hogy 100%-ban a tervezettnek megfelelően fog működni. Ha az alaplap nem szolgáltat áramot, mindig vásárolhat aktív HUB-ot.
Az 5 méteres kábelünk ugyanazt az eredményt adja, mint egy 3 méteres kábel, tehát a korlátozás nem a kábelben, hanem a hardverben van.

Tisztelettel,
Vortex virtuális valóság