KosaradBezárás

A bevásárlókosara jelenleg üres.

Bejelentkezés Bezárás

Szállítás, fizetés és elállási jog

1. Ingyenes szállítás 60000 HUF feletti vásárlás esetén

Minden 60000 HUF feletti vásárlás esetén ingyenes szállítási lehetőséget kínálunk a magánügyfelek számára. Ha a kosár összértéke meghaladja az 60000 HUF svéd koronát, akkor a szállítási lehetőségek közül szabadon választhat. Az ingyenes szállítás csak erre a szállítási lehetőségre vonatkozik. 

2. Szállítási idő

A Vortex VR általában még aznap feldolgozza a megrendeléseket, ha a termék(ek) online raktáron van(nak), és a megrendelés 13:30 előtt leadásra kerül. A szállítási idő a választott szállítási opciótól függően változik (1-3 munkanap). 

Szállítást kínálunk a következőkön keresztül: 

  • DHL® Parcel E-commerce (2-3 nap)
  • MPL Futárszolgálat (1-2 nap)
  • MPL PostaPont (1-2 nap)
  • MPL Csomagautomata (1-2 nap)
  • SAMEDAY easybox (1-2 nap)
  • UPS® Express Saver - (1 nap)
  • UPS® Standard - (2-3 nap)

Ha a megrendelés nem szállítható ki a megbeszélt határidőn belül, erről tájékoztatjuk Önt. Ezután joga van lemondani a vásárlást, ha szeretné.

3. Fizetés

Elfogadjuk a VISA és a MasterCard/EuroCard, az Apple Pay, a Google Pay és a PayPal fizetési módokat. Kérjük, adja meg kártyaszámát és a kártya érvényességi idejét, valamint a kártya CVV2/CVC kódját. A pénzt közvetlenül az Ön számlájáról vonják le, amikor jóváhagyja a tranzakciót. Minden tranzakciós információ SSL (Secure Sockets Layer) protokollon keresztül kerül elküldésre, és titkosított, azaz rendkívül biztonságos. Elfogadjuk a legelterjedtebb svéd fizetési kártyákat: VISA, Mastercard, AmericanExpress, de a Maestro és VISA Electron kártyákat nem. Ha problémái vannak a fizetéssel kapcsolatban, kérjük, forduljon a VortexVR.se ügyfélszolgálatához. Partnerünk a kártyás és közvetlen fizetéshez a Shopify Payments. A PayPal-on keresztül is fizethet, amely egy globális biztonságos fizetési megoldás.

4. Az elállás joga

Az elállási jog feljogosítja Önt arra, hogy elálljon a vásárlástól. Az elállási jog az árukra és bizonyos szolgáltatásokra vonatkozik (lásd az utolsó szakaszban szereplő kivételeket). Az elállási jog megköveteli, hogy a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül értesítse az eladót (elállási nyilatkozat).

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és tudassa velünk, hogy élni kíván az elállási jogával. Kapcsolatba léphet velünk chaten vagy e-mailben: support@vortexvr.hu 

5. Készlet

Varsóban, Lengyelországban található raktárunk minden visszaküldést elfogad:

Paxy – Vortex
Koronczói út 01628/9 hrsz. (DPD DEPO)
9012 Györ

 A vásárlás időpontjában a teljes, ÁFÁ-t is tartalmazó áron kívül nincs más költség, azaz nincsenek további adók vagy költségek.